سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برادران، در کنار ظرف های بزرگ [غذا]، چه بسیارند و به هنگام حوادث روزگار، چه کم! [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 98 اردیبهشت 8 , ساعت 1:52 عصر

تاثیر پماد دیلتیازم بر درمان شقاق یا فیشر مقعدی و موارد منع مصرف

تاثیر پماد دیلتیازم بر درمان شقاق یا فیشر مقعدی و موارد منع مصرف

پماد دیلتیازم از داروهای موضعی است که برای درمان شقاق مقعد یا همان ترک مقعد کاربرد دارد. مهمترین علت بروز شقاق (فیشر) ابتلا به یبوست های مکرر است اما به طور کلی می توان گفت هر عاملی که فشار وارده به مقعد را افزایش دهد، می توان باعث بروز شقاق مقعد شود. راه حل ساده درمان شقاق استفاده از پماد دیلتیازم است، مصرف این دارو در اغلب موارد نه تنها در بهبود و کاهش علائم شقاق موثر است بلکه می تواند در کاهش درد حاصل از این بیماری و درد پس از جراحی مقعد موثر باشد. این پماد عوارض جانبی خاصی را به همراه ندارد تنها در برخی موارد ممکن است با سردرد، سرگیجه و سوزش مقعد همراه شود.

نکات و نحوه ی مصرف پماد دیلتیازم

میزان دقیق مصرف دارو باید توسط پزشک تعیین گردد ولی برای استفاده از آن کافی است مقدار کمی از آن را بر روی انگشت خود بمالید و در خروجی مقعد استعمال نمایید. به طور معمول این دارو یکبار در صبح و یکبار در شب استفاده می شود. از جمله نکاتی که در مورد استفاده از این دارو باید بگوییم، عبارتند از :

  • در صورت حساسیت به این دارو یا هر ماده دیگری مثل مواد نگهدارنده یا رنگ ها پزشک خود را مطلع نمایید.
  • اگر همزمان از داروی دیگری استفاده کنید، این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید، زیرا برخی از داروها اثرات دیگر داروها را خنثی می کند.
  • در صورت ابتلا به سایر بیماری ها یا مشکلات پزشکی با متخصص مربوطه مشورت نمایید.
  • درمان شقاق با پماد دیلتیازم در حدود 8 هفته زمان می برد.
  • در صورتی که پس از مصرف متوجه عوارض این دارو مثل سردرد و سرگیجه شدید، کمی بنشینید تا این عوارض برطرف شوند.

موارد منع مصرف پماد دیلتیازم

موارد منع مصرف این دارو برای درمان فیشر عبارتند از :

  • مصرف این دارو برای مادران باردار و افرادی که قصد باردار شدن دارند، توصیه نمی شود از همین روی قبل از مصرف پزشک خود را مطلع نمایید.
  • در صورتی که در دوران شیردهی هستید، پزشک را از این موضوع آگاه نمایید.
  • داروی دیلتیازم را نمی توان همزمان با برخی از داروها استفاده نمود، این داروها عبارتند از :
  • پروپرانولول
  • کاربامازپین
  • کینیدین
  • میدازولام
  • تریازولام
  • استاتین‌ها مثل لواستاتین، سیمواستاتین،سایمتیدین، دیگوکسین، سیکلوسپورین
  • بتابلاکرها مثل آتنولول
  • مهار‌کننده‌ها یا القاکننده‌های متابولیسم کبدی مثل ریفامپین، بوسپیرون، کلونیدین،
  • داروهای بی‌حسی، دانترولن
  • داروهای قلبی
  • داروهای ضد فشار خون
  • داروهای ضد افسردگی سه‌حلقه‌ای
  • فنوباربیتال و فنی توئین (داروی درمان صرع)
  • تئوفیلین (گشاد کننده برونش)
  • داروهای مدر (ادرار آور)
  • کورتیکواستروئیدها مثل پردنیزولون

آیا پماد دیلتیازم روش قطعی درمان شقاق یا فیشر مقعد است؟

پماد دیلتیازم را می توان به عنوان یکی از پماد های آنتی فیشر معرفی نمود، که قادر است التهاب و اسپاسم عضله اسفنکتر یا مقعد را کاهش دهد اما این پماد را نمی توان به عنواندرمان قطعی این بیماری دانست بلکه موارد استفاده از این پماد محدود به فیشر در مراحل ابتدایی و بهبود علائم بیماری است زیرا استفاده از پماد نمی تواند جایگزین درمان های قطعی این بیماری از جمله جراحی و استفاده از لیزر شود. در توضیح این درمان ها میتوان گفت جراحی، روش قطعی است اما از آنجایی که با سختی و عوارض گوناگونی مانندبی‌اختیاری همراه است، کمتر مورد استفاده قرار می گیرد در حالی که درمان شقاق با لیزر هیچ گونه از عوارض روش جراحی را نداشته و بدون درد و خونریزی بیماری شما را درمان خواهد نمود.


دوشنبه 98 اردیبهشت 2 , ساعت 11:38 صبح

بیماری هموروئید یکی از رایج ترین بیماری های گوارشی است که کیفیت زندگی افراد جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد، این بیماری واریسی شدن عروق دیواره مقعد است و در وارد آمدن فشار بیش از اندازه به عروق مقعد ایجاد می شود و معمولاً علت آن ابتلا به یبوست مزمن و مداوم شناخته می شود. بسیاری از مردم باور های اشتباهی در رابطه با هموروئید دارند و این تصویر اشتباه باعث شده تا فرآیند درمان این عارضه با اختلال مواجه شود از همین روی قصد داریم شما را با برخی از اشتباهات آشنا نماییم.

تنها کسی که هموروئید دارد، من هستم!

این عارضه شیوع بسیار گسترده ای دارد به گونه ای که از هر دو نفر یک نفر برای یکبار هم که شده درجات مختلفی از بواسیر را تجربه می کند. پس به شما توصیه می کنیم با این تصور اشتباه و ترس از مراجعه به پزشک فرآیند درمان خود را به تاخیر نندازید.

فقط افراد مسن بواسیر دارند

این اشتباه محض است که تصور کنید، تنها مسن تر ها گرفتار این عارضه می شوند، در واقع هموروئید اغلب افراد جوان را درگیر می کند، البته افزایش سن و تهلیل ماهیچه نیز در بروز این عارضه بی تاثیر نخواهد بود. از علت های بروز بواسیر یا هموروئید می توانیم به کم تحرکی، اسهال و یبوست مزمن، حمل و جابه جایی اشیاء سنگین و … اشاره کنیم که افزایش سن را نیز می توان به این لیست اضافه نمود.

مصرف غذاهای تند عامل خونریزی بواسیر است !

هیچ شواهدی مبنی بر تاثیرگذاری غذاهای تند بر خونریزی از بواسیر وجود ندارد، در واقع می توان این نکته را ذکر نمود که عامل خونریزی از هموروئید وارد آمدن فشار به این ناحیه و یبوست است و هیچ رابطه ای با مصرف غذاهای تند ندارد.

رژیم غذایی رابطه با هموروئید ندارد !

بیماری هموروئید از انواع بیماری های دستگاه گوارش شناخته می شود که رابطه ای مستقیم با مصرف غذاهای مختلف دارد. چرا که یکی از علت اصلی بروز این بیماری ابتلا به یبوست شناخته می شود و عامل یبوست نیز مصرف غذاهای فاقد فیبر کافی است. در نتیجه به تمامی بیماران مبتلا به بواسیر توصیه می شود از رژیم غذایی استفاده کنند که فیبر به میزان کافی در آن باشد.

رژیم غذایی مناسب باید روزانه 20 تا 35 گرم فیبر داشته باشد.

نشستن بر روی سطوح سرد موجب هموروئید می شود !

هیچ اطلاعات دقیقی مبنی بر تاثیرگذاری سرما بر روی بواسیری وجود ندارد. ولی تجربه نشان داده استفاده سرما یا همان کیسه یخ می تواند در بهبود تورم و درد عروق بواسیری تاثیرگذار باشد.

مبتلایان به هموروئید نباید ورزش کنند

ورزش نکردن و بی تحرکی عاملی برای بواسیر شناخته می شود، در نتیجه انجام ورزش های سبک مانند پیاده روی و شنا برای درمان این عارضه توصیه می شود. اما باید در نظر داشته باشید از انجام ورزش های سنگین نظیر بلند کردن وزنه جداً خودداری نمایید زیرا وضعیت بیماری را وخیم تر خواهد نمود.

هموروئید با جراحی درمان می شود

درمان هموروئید تنها از طریق جراحی نیست بلکه راهکار های بسیاری برای درمان این عارضه وجود دارد. در مراحل ابتدایی بروز بواسیر از روش های نظیر تغییر رژیم غذایی و تغییر سبک زندگی استفاده می شود در حالی که عمل جراحی تنها در موارد ضروری و در مورد هموروئیدهای ترومبوزه کاربرد دارد.

ابتلا به هموروئید خطر سرطان را افزایش می دهد!

ابتلا به هموروئید هیچ رابطه ای با سرطان ندارد و خطر ابتلا به آن را افزایش نخواهد داد. یکی از اشتباهات رایجی که در این مورد وجود دارد این است که اغلب افراد مبتلا به بواسیر دچار خونریزی می شوند، خونریزی از مقعد می تواند نشانه بسیاری از بیماری های گوارشی از جمله سرطان مقعد باشد. به این ترتیب هرگونه خونریزی از دستگاه گوارش باید مورد بررسی های دقیق پزشکی قرار گیرد.

منبع : ونک لیزر 

https://twitter.com/vanaklaser

https://www.linkedin.com/in/vanak-laser-09a018171/

https://www.pinterest.com/laservanak/

https://www.facebook.com/pg/Vanaklaser-281976872456274/about/?ref=page_internal

زخم های هموروئیدی و مقعدی


دوشنبه 98 اردیبهشت 2 , ساعت 11:38 صبح

صنعت  تابلو سازی  نیز مانند هر صنعت دیگری با پیشرفت تکنولوژی دستخوش تغییراتی شده است. این تغییرات موجب شده تابلوسازی به صنعتی پیشرفته و تخصصی مبدل گردد که نتیجه ی آن ساخت تابلوهای زیبا، جذاب و مدرن است. امروزه تابلوهای تبلیغاتی انواع مختلفی داشته و برای ساخت آنها از متریال های متنوعی بهره می برند که همین موجب افزایش حوزه کاری این صنعت شده است. در این مقاله قصد داریم به برخی از انواع این تابلوها اشاره کنیم :


دوشنبه 98 اردیبهشت 2 , ساعت 11:38 صبح

درمان بواسیر یا هموروئید معمولاً جزء موارد اورژانسی محسوب نمی شود، اما در صورتی که علائم این بیماری تشدید شود به گونه ای که سلامت فرد را به خطر اندازد و یا بیمار متحمل درد و سختی زیادی شود، نیاز به درمان فوری دارد. انتخاب روش درمان سریع و فوری بواسیر بستگی به نوع عارضه و میزان پیشرفت آن دارد که در ادامه به مهمترین روش های درمان سریع بواسیر می پردازیم :

درمان با لیزر

درمان بواسیر با لیزر سریع ترین و قطعی ترین روش درمان این بیماری است که اگر بواسیر در مراحل پیشرفته باشد و دچار بیرون زدگی شود، می توان با نظر پزشک از آن استفاده نمود. درمان هموروئید با لیزر بدون درد و خونریزی انجام می گیرد.

درمان بواسیر با لیزر

درمان خانگی

درمان های خانگی بواسیر در صورتی می تواند به عنوان درمان سریع و فوری شناخته شود که بیماری در مراحل اولیه خود باشد. درمان خانگی بواسیر شامل استفاده از حمام سیتز ، کیسه آب یخ، مصرف فیبر و آب، ورزش و … می باشد.

درمان خانگی بواسیر

رابربند

درمان بواسیر با رابربند
درمان بواسیر با رابربند شامل بستن کش پلاستیکی در انتهای عروق بواسیری است در برخی موارد رابربند می تواند درمانی موثر برای بواسیر باشد. البته درمان بواسیر با رابربند همراه با درد بسیاری برای بیمار است.

بوتاکس

درمان بواسیر با بوتاکس

بوتاکس همان سم بوتولینوم است، این سم می تواند عضلات بدن را فلج نماید و به سرعت درد را بهبود ببخشد. البته تزریق سم بوتولینوم به عضله بدون عارضه نبوده و ممکن است موجب بی اختیاری در دفع گردد. این سم بیشتر بعد از جراحی هموروئیدکتومی کاربرد دارد.

هموروئیدکتومی

این روش همان جراحی سنتی بواسیر است که تحت بی حسی یا بی هوشی انجام می گیرد، هموروئیدکتومی تنها برای بواسیر های پیشرفته کاربرد داشته و نمی توان آن را به عنوان درمان سریع بواسیر به شمار آورد.  انجام عمل جراحی به جز در مواردی محدود صورت نمی گیرد زیرا همراه با درد و عوارض مختلفی است.

منبع : کلینیک نوین

https://twitter.com/clinicnovin

https://www.linkedin.com/in/clinic-novin-20750516a/

https://www.pinterest.com/clinicnovin/

https://www.facebook.com/pg/clinicnovin/about/

تانسموس

clinic novin

شیاف آنتی هموروئید 

خونریزی هموروئید


شنبه 98 فروردین 31 , ساعت 12:30 عصر

اگر در طول روز بیش از اندازه می‌نشینید، مراقب این بیماری‌ها باشید



گذر زمان و ورود به دنیای مدرن تغییرات زیادی در زندگی ما ایجاد کرده است. یکی از مهمترین این تغییرات صندلی ها هستند. صندلی هایی که ما را به نشستن های طولانی مدت وادار می کنند و بیماری هایی به همراه می آورند که به بیماری های نشیمنگاه شناخته میشوند.

 

 

نشستن طولانی مدت می تواند بیماری هایی را به وجود بیاورد که تا قبل از این ردپای آنها در کمتر جایی از تاریخ پزشکی به چشم می خورد. اصل موضوع این است که ما برای نشستن آفریده نشده ایم. نوع تکامل و خلقت بدن ما به شکلی است که بهترین حالت برای آن ایستاده بودن و راست قامت ماندن است.

البته شرایطی که در زمان حال حاضر وجود دارد کاملا روشن و قابل درک است. افراد موظفند در طول روز حداقل 8 ساعت بر روی صندلی های خود بنشینند و کار کنند. ولی با ظهور مشکلات و عوارض این موضوع، فرهنگ صندلی محوری که به افراد در دنیای امروز تحمیل شده است نیاز به تغییراتی اساسی دارد. در غیر این صورت باید منتظر شروع یک اپیدمی گسترده و ناشناخته در سطح دنیا باشیم.

گرفتگی عضلات، کمر درد، کاهش جریان خون، سفت شدن مفاصل، چاقی و کاهش سوخت و ساز بدن تنها بخشی از مشکلات و عوارض زیاد نشستن هستند. اما این فقط یک روی سکه است. مشکل به همین جا ختم نمی شود. روی دیگر سکه بیماری های مقعدی هستند.

  • آیا درباره ی بیماری های مقعدی یا نشیمنگاه چیزی می دانید؟
  • آیا می دانید بیش از نیمی از افراد حداقل یک بار در طول عمر خود یکی از بیماری های مقعدی را تجربه می کنند؟
  • آیا می دانید بیماری های مقعدی به عنوان یکی از شایع ترین بیماری های قرن 21 معرفی شدند؟
  • منبع : سایت 1pezeshk


<      1   2   3   4      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ