سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه مجادله به باطلش فراوان شود، کوری اش از حقیقت ماندگارشود . [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 98 اسفند 25 , ساعت 1:12 عصر

 

بواسیر یا هموروئید، شقاق، فیستول و کیست مویی جزء عارضه های نشیمنگاهی به شمار می روند و عوامل مختلفی مثل اختلالات گوارشی، عدم رعایت بهداشت ناحیه مقعد، تغذیه غلط و… در بروز چنین عارضه هایی دخیل هستند.

بیماری های مقعد را نمی توان جزء عارضه های پرخطر یا کشنده دانست، اما ناراحتی هایی که به موجب اینگونه بیماری ها بروز پیدا می کنند، به شدت کیفیت زندگی بیمار را تحت تاثیر خود قرار خواهند داد. علائمی که این عارضه ها ایجاد می کنند شامل درد و خونریزی، خارش و سوزش در ناحیه نشیمنگاهی است و معمولا در بیشتر آنها این علائم مشابه است. بنابراین در صورت مشاهده چنین نشانه هایی حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید و تشخیص قطعی را به عهده پزشک بگذارید. 

روش های گوناگونی برای درمان این عارضه ها وجود دارد که با توجه به نوع و شدت بیماری شما، دکتر یکی از این روش ها را پیشنهاد می دهد.

درمان کلینیک یکی از مراکز ارائه دهنده خدمات لیزر درمان بواسیر ، شقاق، فیستول و کیست مویی با لیزر و تحت نظر پزشکان متخصص است که سابقه درخشانی در این زمینه داشته و با استفاده از بروزترین روش های درمانی و تجهیزات نوین و استفاده از روش لیزر درمانی در این مجموعه کاملا موفقیت آمیز و بدون بازگشت انجام شده است.

در ادامه به بررسی بیماری هموروئید و روش های درمان آن می پردازیم:

بیماری بواسیر یا هموروئید چیست؟

از شایع ترین عارضه های نشیمنگاهی است که افراد بسیاری در سنین مختلف به آن مبتلا می شوند. این عارضه مقعدی می تواند بسیار آزار دهنده و دردناک باشد و زندگی فرد را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. بواسیر یا هموروئید همان تورم و واریسی شدن رگ های ناحیه مقعد و انتهای راست روده است که در دو نوع هموروئید خارجی (بیرون از مقعد) و هموروئید داخلی (داخل مقعد) ایجاد می شود.

 

ادامه مطلب را اینجا مشاهده کنید


دوشنبه 98 اسفند 19 , ساعت 11:32 عصر

بواسیر یا هموروئید در نتیجه نشستن های طولانی مدت و زور زدن هنگام اجابت مزاج و یبوست ایجاد می شود.

5e5bb996c4a08_2020-03-01_17-03

 

 اگر شغل شما به گونه ای است که چند ساعت در روز می نشینید و در طول روز تحرک کافی ندارید در معرض ابتلا به این عارضه می باشید و خواندن این مقاله به شما توصیه می شود.

با ورود به دنیای جدید و گذر از دوره سنتی به صنعتی، سبک و شیوه زندگی ما نیز تغییر کرده است. دیگر برای انجام بسیاری از کارها نیازی به رفت و آمد و تحرک داشتن نیست مثلاً در گذشته برای پرداخت قبوض ساعت ها در صف می ایستادند و یا برای تهیه مایحتاج زندگی خود مجبور به رفت و آمد مداوم بودند، اما امروزه تنها در چند دقیقه با نشستن پشت کامپیوتر قبض ها پرداخت می شوند و یا با یک تلفن، وسایل مورد نیاز خود را درب منزل تحویل می گیریم.

از جهتی این تغییرات جنبه مثبت دارند و باعث صرفه جویی در وقت و انرژی ما می شوند ولی از طرفی دیگر تحرک و جنبش و جوش افراد به شدت کاهش پیدا کرده و از آنجایی که نوع خلقت آدمی به گونه است که بهترین حالت برای او راست قامت بودن است، این تغییرات در عصر حاضر باعث شیوع بیماری هایی شده است که به بیماری های نشیمنگاهی معروف است.

یکی از این موارد شغل های پشت میز نشینی است که اکثر افراد شاغل باید 8ساعت پشت میز خود بنشینند و یکی از شرط های اجباری در زندگی کارمندی که می توان گفت به فرهنگ تبدیل شده است، تکان نخوردن از پشت میز و صندلی است و صندلی محور اصلی این مشاغل شده است.
بیماری های نشیمنگاهی تنها یک بخش قضیه است. این نشستن های طولانی در روز باعث می شود سوخت و ساز ما در روز کاهش یابد و این امر چاقی را در پی دارد، هم چنین گردن درد و کوفتگی عضلات، درد کمر و … نیز طرف دیگر قضیه است.

ادامه در خبرفوری


دوشنبه 98 اسفند 19 , ساعت 4:1 صبح

دهانه رحم به مهبل متصل است و در پایین رحم است.زمانی که سلول های سرطانی به بافت رحم می رسند و آن را درگیر میکنند تبدیل به سرطان می شوند.

در مراحل اولیه این بیماری علائم مشخصی ندارد به همین دلیل به انجام منظم تست های پاپ اسمیر بسیار تاکید شده است تا قبل از نفوذ سلول های سرطانی، تشخیص و درمان به موقع صورت گیرد.

برخی از علائم سرطان دهانه رحم شامل خونریزی نامنظم و ترشحات غیر طبیعی از واژن می باشد.

اچ پی وی عامل سرطان دهانه رحم

ویروس پاپیلوم انسانی HPV یا زگیل تناسلی یک بیماری جنسی بسیار شایع می باشد که معمولا به صورت برجستگی های گوشتی در ناحیه تناسلی ایجاد می شوند. عامل این بیماری ویروس اچ پی وی یا همان پاپیلومای انسانی می باشد. شایع ترین راه انتقال آن رابطه جنسی می باشد.

بیش از 40 تیپ از اچ پی وی از این طریق منتقل می شود اما فقط چند نوع از این ویروس علائمی دارند که مشخص و قابل دیدن است.

این زائده های گوشتی معمولا به رنگ پوست و یا کمی تیره تر از آن هستند و می توانند باعث درد و ناراحتی شوند.

تقریبا تمام افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در زندگی شان حداقل به یک نوع از ویروس اچ پی وی آلوده می شوند.

زگیل تناسلی هم در مردان و هم در زنان ایجاد می شود اما احتمال ابتلا به آن، در مردان بیشتر است.

فقط دو نوع 16 و 18 از این ویروس عامل ایجاد سرطان هایی که با اچ پی وی مرتبط است، می باشند.

با توجه به اینکه زگیل تناسلی زنان احتمال ابتلا آنان به سرطان رحم را افزایش می دهد، خطر بیشتری متوجه آنهاست. بنابراین ما در اینجا به بررسی علائم، تشخیص ، درمان و علت زگیل تناسلی در زنان می پردازیم.

b1


شنبه 98 اسفند 17 , ساعت 3:33 عصر

زگیل تناسلی یک بیماری آمیزشی شایع است که با نام hpv یا زگیل مقاربتی هم شناخته می شود. می‌توان گفت که این عارضه یکی از شایع ترین بیماری های جنسی در دنیاست. ویروس اچ پی وی انواع گوناگونی دارد که زگیل تناسلی یکی از آنهاست و علت اصلی ایجاد آن ویروس پاپیلومای انسانی است. تمام گونه های این ویروس خطرناک نیستند و حتی بعد از مدتی بصورت خود به خود از بین می‌روند.

با اینکه ویروس زگیل تناسلی به راحتی منتقل می‌شود اما رعایت نکاتی مثل نداشتن روابط جنسی گسترده و رعایت بهداشت می‌تواند فرد را از ابتلا به این عارضه مصون نگه دارد. البته بهترین و قطعی ترین راه پیشگیری از این عارضه تزریق واکسن گارداسیل یا hpv قبل از شروع فعالیت‌های جنسی در زنان و مردان است.

در صورت ابتلا به این ویروس می‌توانید از روش های پزشکی درمان زگیل تناسلی برای رفع علائم این بیماری استفاده کنید، اما در نظر داشته باشید که این ویروس تا همیشه در بدن شما باقی می‌ماند.

راه درمان قطعی زگیل تناسلی با لیزر

درمان زگیل تناسلی با لیزر

لیزر یکی از روش های پرکاربرد برای درمان قطعی زگیل تناسلی است که اخیرا مورد استقبال بیماران بسیاری قرار گرفته و به عنوان روشی نوین توانسته رضایت بالایی را جلب کند. در این روش با اشعه لیزر co2 بافت زگیل را از بین می‌برند و معمولا از آن برای زائده‌های بزرگ استفاده می‌شود. درمان زگیل تناسلی با لیزر به دلیل سهولت در مقایسه با روش‌های دیگر یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توان انتخاب کرد و در صورت استفاده از این روش مزایای زیر را خواهید داشت:

  • قطعی بودن درمان و کاهش ریسک عود مجدد بیماری
  • لیزر در یک جلسه انجام می‌شود و بدون عارضه است
  • در این روش بیمار حداقل میزان درد را تجربه می‌کند
  • تاثیر لیزر تقریباً دو برابر روش های دیگر درمان است
  • به لحاظ هزینه ای لیزر روش مناسب تری است

ادامه مطلب

 


پنج شنبه 98 اسفند 15 , ساعت 10:48 عصر

راه های زیادی برای درمان بواسیر یا هموروئید وجود دارد که باز هم بسته به نوع و درجه بیماری، پزشک بهترین درمان را به شما پیشنهاد می دهد. 

اولین روش مورد استفاده برای درمان این عارضه، درمان خانگی، گیاهی و دارویی هموروئید است. حمام سیتز یا نشیمن، نوشیدن مایعات، مصرف کافی غذاهای حاوی فیبر و تحرک از نکاتی است که در درمان خانگی بواسیر مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از داروهای مسکن، شیاف و پماد آنتی هموروئید هم به عنوان درمان دارویی می توانند در کنترل و درمان هموروئید تاثیر گذار باشند. درمان گیاهی و سنتی بواسیر هم شامل استفاده از گیاهانی با خاصیت دارویی مثل روغن نارگیل، بابونه، روغن زیتون، آلوئه ورا و… می باشد. 

اگر این روش ها بعد از 7 روز تاثیرگذار نبود، باید از روش های درمان تهاجمی استفاده شود که در ادامه به تشریح آنها می پردازیم:

اسکلروتراپی: یکی از روشهای کم تهاجمی درمان است که هدف از آن بازگشت عروق بواسیری به حالت طبیعی است. در این روش نوعی محلول شیمیایی به عروق هموروئیدی تزریق می شود که باعث تورم و چسبندگی آنها شده و در نهایت جریان خونرسانی به این عروق متوقف می شود و بیماری از بین می رود.

رابربند: در این روش جراحی بواسیر انتهای زائده هموروئیدی را با کش لاستیکی می بندند تا جریان خونرسانی به آن قطع شود و بیماری از بین برود. این روش برای درمان بواسیر داخلی درجه سه و چهار استفاده می شود.

هموروئیدکتومی: به روش های جراحی هموروئید که طی آن بخشی از بافت های بواسیری با روش های گوناگون حذف می شود، هموروئیدکتومی می گویند. این روش در دو نوع باز و بسته انجام می شود و ممکن است با خطرات  عوارضی همراه باشد.

استاپلر: استاپلر یکی از روش های تقریبا منسوخ شده درمان بواسیر است. این جراحی با استفاده از دستگاه مخصوصی انجام می شود که در طی آن ابتدا بافت هموروئیدی با استفاده از این دستگاه به نقطه ای بالاتر منتقل شده و سپس توسط منگنه جراحی قطع می شود. این درمان ممکن است به شدت دردناک باشد و همراه با خطر عفونت است. این روش معمولاً در درمان بواسیر های داخلی درجه 3 و 4 کاربرد دارد. استاپلر همراه با عوارض جانبی است که موجب شده روشی منسوخ شده به شمار رود.

درمان با لیزر: یکی از روش های نوین که امروزه جایگزین جراحی سنتی شده، روش درمان بواسیر با لیزر است. لیزر روشی سرپایی و بدون بیهوشی است که در مدت زمانی کوتاه و بدون برش و خونریزی در کلینیک انجام می شود و به عنوان بهترین روش درمان هموروئید شناخته شده است. احتمال عود بواسیر در روش لیزر حدودا صفر است و تنها روشی است که هیچگونه عوارضی برای بیمار نخواهد داشت. 

 

منبع: https://virtualdr.ir/112412-%d9%87%d9%85%d9%88%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%af-%d9%88-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%88%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%af/


   1   2   3   4      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ