سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانشجو، سربلندی دنیا ورستگاری آخرت دارد. [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 98 اردیبهشت 2 , ساعت 11:38 صبح

بیماری هموروئید یکی از رایج ترین بیماری های گوارشی است که کیفیت زندگی افراد جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد، این بیماری واریسی شدن عروق دیواره مقعد است و در وارد آمدن فشار بیش از اندازه به عروق مقعد ایجاد می شود و معمولاً علت آن ابتلا به یبوست مزمن و مداوم شناخته می شود. بسیاری از مردم باور های اشتباهی در رابطه با هموروئید دارند و این تصویر اشتباه باعث شده تا فرآیند درمان این عارضه با اختلال مواجه شود از همین روی قصد داریم شما را با برخی از اشتباهات آشنا نماییم.

تنها کسی که هموروئید دارد، من هستم!

این عارضه شیوع بسیار گسترده ای دارد به گونه ای که از هر دو نفر یک نفر برای یکبار هم که شده درجات مختلفی از بواسیر را تجربه می کند. پس به شما توصیه می کنیم با این تصور اشتباه و ترس از مراجعه به پزشک فرآیند درمان خود را به تاخیر نندازید.

فقط افراد مسن بواسیر دارند

این اشتباه محض است که تصور کنید، تنها مسن تر ها گرفتار این عارضه می شوند، در واقع هموروئید اغلب افراد جوان را درگیر می کند، البته افزایش سن و تهلیل ماهیچه نیز در بروز این عارضه بی تاثیر نخواهد بود. از علت های بروز بواسیر یا هموروئید می توانیم به کم تحرکی، اسهال و یبوست مزمن، حمل و جابه جایی اشیاء سنگین و … اشاره کنیم که افزایش سن را نیز می توان به این لیست اضافه نمود.

مصرف غذاهای تند عامل خونریزی بواسیر است !

هیچ شواهدی مبنی بر تاثیرگذاری غذاهای تند بر خونریزی از بواسیر وجود ندارد، در واقع می توان این نکته را ذکر نمود که عامل خونریزی از هموروئید وارد آمدن فشار به این ناحیه و یبوست است و هیچ رابطه ای با مصرف غذاهای تند ندارد.

رژیم غذایی رابطه با هموروئید ندارد !

بیماری هموروئید از انواع بیماری های دستگاه گوارش شناخته می شود که رابطه ای مستقیم با مصرف غذاهای مختلف دارد. چرا که یکی از علت اصلی بروز این بیماری ابتلا به یبوست شناخته می شود و عامل یبوست نیز مصرف غذاهای فاقد فیبر کافی است. در نتیجه به تمامی بیماران مبتلا به بواسیر توصیه می شود از رژیم غذایی استفاده کنند که فیبر به میزان کافی در آن باشد.

رژیم غذایی مناسب باید روزانه 20 تا 35 گرم فیبر داشته باشد.

نشستن بر روی سطوح سرد موجب هموروئید می شود !

هیچ اطلاعات دقیقی مبنی بر تاثیرگذاری سرما بر روی بواسیری وجود ندارد. ولی تجربه نشان داده استفاده سرما یا همان کیسه یخ می تواند در بهبود تورم و درد عروق بواسیری تاثیرگذار باشد.

مبتلایان به هموروئید نباید ورزش کنند

ورزش نکردن و بی تحرکی عاملی برای بواسیر شناخته می شود، در نتیجه انجام ورزش های سبک مانند پیاده روی و شنا برای درمان این عارضه توصیه می شود. اما باید در نظر داشته باشید از انجام ورزش های سنگین نظیر بلند کردن وزنه جداً خودداری نمایید زیرا وضعیت بیماری را وخیم تر خواهد نمود.

هموروئید با جراحی درمان می شود

درمان هموروئید تنها از طریق جراحی نیست بلکه راهکار های بسیاری برای درمان این عارضه وجود دارد. در مراحل ابتدایی بروز بواسیر از روش های نظیر تغییر رژیم غذایی و تغییر سبک زندگی استفاده می شود در حالی که عمل جراحی تنها در موارد ضروری و در مورد هموروئیدهای ترومبوزه کاربرد دارد.

ابتلا به هموروئید خطر سرطان را افزایش می دهد!

ابتلا به هموروئید هیچ رابطه ای با سرطان ندارد و خطر ابتلا به آن را افزایش نخواهد داد. یکی از اشتباهات رایجی که در این مورد وجود دارد این است که اغلب افراد مبتلا به بواسیر دچار خونریزی می شوند، خونریزی از مقعد می تواند نشانه بسیاری از بیماری های گوارشی از جمله سرطان مقعد باشد. به این ترتیب هرگونه خونریزی از دستگاه گوارش باید مورد بررسی های دقیق پزشکی قرار گیرد.

منبع : ونک لیزر 

https://twitter.com/vanaklaser

https://www.linkedin.com/in/vanak-laser-09a018171/

https://www.pinterest.com/laservanak/

https://www.facebook.com/pg/Vanaklaser-281976872456274/about/?ref=page_internal

زخم های هموروئیدی و مقعدی



لیست کل یادداشت های این وبلاگ